Култура
Ѕуница 2013

9-ти Фестивал Ѕуница

Bookmark and Share
9-тиот Фестивал Ѕуница ќе се оддржи од 19 до 22 декември 2013 година во Киното Фросина, Скопје.
За време на фестивалот, посетителите ќе може да уживаат во разни уметнички перформанси, изложба, филмови и социјални забави. Посетете ја нашата facebook страна @Egal.Culture.Нашите партнери

H.E.R.A.

The Global Fund

COC Netherlands
  
 
 

Copyright 2020 © EGAL Почетна странаМапа на сајтотЗа ЕГАЛ