Култура
Ѕуница 2012

Фестивал Ѕуница 18-21 април 2012

Bookmark and Share
Фестивалот Ѕуница по 7ми пат ќе се одржи во кино Фросина - Скопје од 18-21 април 2012 година.
Ве очекуваме на одлична забава и филмови!
Нашите партнери

H.E.R.A.

The Global Fund

COC Netherlands
  
 
 

Copyright 2020 © EGAL Почетна странаМапа на сајтотЗа ЕГАЛ