Култура
Ѕуница 2010

Фестивал Ѕуница 2010

Bookmark and Share

Петиот фестивал Ѕуница се одржа во кино Фросина – МКЦ Скопје, во март 2010. Фестивалот го посетија повеќе од 500 луѓе.

Содржината на фестивалот беше:

 

  1. Филмови:  Little Ashes, Between Love & Goodbye, The Gymnast, Trevor, Ghosted, A four letter word
  2. Изложба на фотографии од претходните 5 фестивали
  3. Една забава со подароци за верните посетители

 Промотивниот материјал кој беше поделен го имаше брендот Ѕуница на него, опишан со значајни фотографии од минатите фестивали. Тие фотографии ја оформуваа бројката пет, како симбол за тоа што беше направено во изминатата пола декада.

Тимот на Ѕуница продолжува понатаму и следниот Ѕуница Фестивал ќе биде во март 2011 година.

 

Нашите партнери

H.E.R.A.

The Global Fund

COC Netherlands
  
 
 

Copyright 2020 © EGAL Почетна странаМапа на сајтотЗа ЕГАЛ