Ѕуница 2014
повеќe

КРАТКА БИОГРАФИЈА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАЃАНИ ЕГАЛ – СКОПЈЕ
Здружението на граѓани ЕГАЛ – Скопје е основано на 3ти Ноември 2003 Година како резултат на сé поголемиот број активности за сексуалното здравје и културата на живеење на веќе видливата ЛГБТ (Лезбејска Геј Бисксуална и Трансексуална) сцена во Р. Македонија.
повеќe

Геј водич за безбеден секс
Во секојдневниот живот на човекот се јавуваат повеЌе потреби меѓу кои и потребата за сексуален однос. Во зависност од потребата на лицата, сексуалниот однос може да биде: со лице од спротивниот пол (хетеросексуален), со лице од истиот пол (хомосексуален) или и обете (бисексуален).
повеќe


Нашите партнери

H.E.R.A.

The Global Fund

COC Netherlands
  
 
 

Copyright 2020 © EGAL Почетна странаМапа на сајтотЗа ЕГАЛ